Beste lezers,

We wensen u en uw familie een vrolijke Kerst en een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar. Ondanks alles blijft vrede een van onze grootste waarden, een doel om vurig na te streven. Helaas is men er ondanks de vele inspanningen van het Westen in het voorbije jaar niet in geslaagd om vrede in Oekraïne te brengen. Niet alleen in Gaza, maar op meer dan honderd plaatsen in de wereld bulderen de kanonnen. Onbegrijpelijk dat vrede zo moeizaam is te bereiken. Ondanks alles blijven we geloven in vrede, verzoening en saamhorigheid.

Onze rijk gevarieerde samenleving met zijn digitale mogelijkheden heeft enorm veel te bieden en toch ontspoort ze in chaos waardoor maatschappelijke problemen zich opstapelen. Politici zien het vaak niet meer zitten en stappen op of kiezers stemmen op extreme partijen. Onze samenleving is verhard, veel mensen respecteren geen regels meer en gebruiken een brutale taal. Het zijn allemaal bekende symptomen die wijzen op een overlevingsstrategie. Het milieu is totaal vervuild en onze planeet is in gevaar, maar men praat erover en men neemt initiatieven. Het nieuwe jaar biedt ons weer een kans om samen te ijveren voor een betere wereld.

Met vernieuwde krachten, een positieve instelling en een sterk geloof in een betere wereld dragen we samen de boodschap van de natuurlijke gezondheidszorg uit.

Prettige feestdagen,

Jan Dries en medewerkers