E-opleidingen

Rookstop coach

Rookstop coach

Om mensen te begeleiden om te stoppen met roken

Iedere roker weet dat roken ongezond is, het risico op longkanker vergroot en voor een vroegtijdig overlijden zorgt. Iedereen wil stoppen met roken en toch durft men het niet omdat men denkt dat dit heel moeilijk en vervelend is. Plots stoppen met roken is een brutale methode die inderdaad voor vreselijke ontwenningsreacties zorgt. Het kan ook op een zachte manier volgens de Beniro-methode. Stoppen met roken was nooit eerder zo gemakkelijk. We beginnen eerst de opgestapelde nicotine in het lichaam te verwijderen zodat de drang naar roken sterk vermindert. Iedere roker kan met deze methode stoppen met roken omdat hij zelf  het ogenblik bepaalt om te stoppen, het ogenblik waarop men daar klaar voor is.  Het is de bedoeling van deze E-opleiding om zoveel mogelijk mensen te vormen om anderen te helpen stoppen met roken. 

WENST UZELF TE STOPPEN MET ROKEN?
Dan is deze E-opleiding een ideale gelegenheid. U maakt kennis met de Beniro-methode en u  leert  een slechte gewoonte af. U reinigt uw longen en al na een jaar is uw lichaam voor een groot deel hersteld. U wordt opgenomen in de grote groep van de niet-rokers en misschien kunt u anderen helpen om eveneens  te stoppen met roken.

PROEFLES

Op aanvraag  mailen we u graag een proefles zodat u een beter inzicht krijgt in deze verrassende en efficiënte Benero-methode.

PRAKTISCHE GEGEVENS

Studieduur: zelf te bepalen.

Leermethode: E-learning, praktijkgericht.

Lesgeld: 175 euro
dit is extra laaggehouden omdat we een bijdrage willen leveren aan een rookvrije wereld.

Lesmateriaal: digitaal.

Startdatum: na betaling van het lesgeld.

Certificaat: Rookstop coach