E-cursussen

E-cursussen
Je bevrijden van ongemakken en klachten

Naast de vier HBO-opleidingen, de vijf Projectgroepopleidingen, de drie E-Opleidingen en de vele open cursussen biedt de vzw Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg eveneens een vijftal ‘Help jezelf cursussen’ in de vorm van E-cursussen aan .

Veel mensen kampen met allerlei ongemakken of klachten op emotioneel, psychisch of fysiek vlak. Ieder mens bezit een zelfgenezende kracht die op natuurlijke wijze of met natuurlijke middelen kan versterkt worden. Maak er gebruik van om je persoonlijkheid te versterken en je fysieke klachten te overwinnen. Een ‘Help jezelf cursus’ is veilig en verantwoord omdat je onder begeleiding zelf initiatieven neemt. Zelfs bij een medisch probleem is het zinvol om het genezingsproces zelf extra te ondersteunen.

Digitale mogelijkheden

We leven in een digitaal tijdperk met vele nieuwe mogelijkheden. Vanuit je zetel, zonder je te verplaatsen en op het ogenblik dat het je past, volg je op het scherm een ‘Help jezelf cursus’. Je wordt individueel begeleid en je maakt dag en nacht gebruik van digitale mogelijkheden zoals informatie, adviezen, controle, evaluatie, therapeutische hulp enz. Je opdrachten voer je uit in je eigen ritme, op het ogenblik dat het je past en je het aankunt. Nergens is er dwang. Je bepaalt alles zelf binnen de aangegeven periode, die je kunt verlengen zonder bijkomende kosten. Een probleem lost men op door orde te scheppen in de chaos. Een groot voordeel van een ‘Help jezelf cursus’ is de discretie, je doet het onopgemerkt en je valt er niemand mee lastig. We bieden de volgende ‘Help jezelf cursussen’ aan. Voor meer informatie over een van deze cursussen klikt u op de titel van de cursus.