Vegetarische voedingsbereiding & presentatie

De bereiding van voedsel is creatief, boeiend en een nuttige vorm van vrijetijdsbesteding. Bovendien levert ze een bijdrage aan de gezondheid. U leert technieken toepassen waarbij de voedingswaarden zoveel mogelijk behouden blijven. Veel aandacht gaat naar ambachtelijke bereidingen, het gebruik van keukenkruiden, heerlijke sauzen en naar de presentatie. We eten immers met onze ogen. Het zien van mooie borden en schotels verhoogt de eetlust en bevordert de vertering. Er gaat aandacht naar de principes van een gezonde, natuurlijke en vegetarische voeding. Deze open cursus is geschikt voor iedereen die graag, maar ook bewust met voeding bezig is. Het is een goede gelegenheid om in uw gezin een gezonde voeding te introduceren. Uiteraard is deze open cursus beschikt voor iedereen die op welke wijze danook bezig is met gezond voedsel.

Aantal lessen: 5 (15 uren).
Lesgeld: 112 euro.
Studieboeken: Niet in het lesgeld inbegrepen.
Leslocatie en lesdagen: Zie menu Lesroosters.

Klik hier voor het inschrijfformulier om u in te schrijven voor een open cursus.