Aroma- en Fytotherapie

Bijscholing Fytotherapie en Aromatherapie

De zeer interessante bijscholing Fytotherapie en Aromatherapie kunt u afzonderlijk of samen volgen. We starten met een gemeenschappelijke inleiding voor beide bijscholingen op zaterdag 5 oktober 2019. De specifieke lessen van fytotherapie gaan door van 21 november tot en met 13 februari 2020. De lessen van Aromatherapie gaan vervolgens door van 15 februari tot en met 9 mei 2020.

Voor wie zijn deze bijscholingen bedoeld?
Voor iedereen die begaan is met kruiden en/of aroma’s zoals Herboristen, V.G.L.- Gezondheidsconsulenten, Voedingscoaches, Gezondheidstherapeuten, Natuurgeneeskundige therapeuten, Verpleegkundigen, Hulpverleners en Coaches.

Waar
Europese Academie Gent, Campus Odisee, Gebroeders De Smetstaat 1, 9000 Gent.

Lesgeld
Fytotherapie: 650 euro
Aromatherapie: 650 euro
Fytotherapie & Aromatherapie samen: 995 euro.
Vooruitbetaling van 299 euro te voldoen bij inschrijving.
Studieboeken niet bij het lesgeld inbegrepen.
Certificaat na het afleggen van alle examens.

Studieniveau
Deze lessen worden gegeven in een begrijpelijke taal. Begrippen worden omschreven en zijn aan de praktijk gelinkt. U leert met kruiden en/of met aroma’s werken voor een groot aantal aandoeningen. Er gaat ook aandacht naar de veiligheid en het respecteren van grenzen en mogelijkheden.

Leerinhoud
Deze bijscholing wordt ingeleid met farmacologie en natuurgeneeskundige principes. U maakt kennis met de wereld van de natuurlijke geneesmiddelen, de werkzame inhoudsstoffen en toepassingsgebieden. Vanuit deze achtgrond leert u met kruiden en/of met aroma’s werken in verband met de meest uitlopende klachten.

Docent
De lessen worden gegeven door Jan Margodt, een topdocent gespecialiseerd in Fyto- en Aromatherapie met jarenlange praktijkervaring in deze materie.

Lesroosters
Klik op onderstaande link voor de lesroosters van beide bijscholingen.`

Lesroosters Bijscholingen

Inschrijving
Via de website www.europeseacademie.be / inschrijfformulier

Opgelet is er nu al grote belangstelling voor deze uitzonderlijke bijscholing. Schrijf tijdig in!