+32-(0)89 355246

Biomagnetisme

Genezende handen

De mens is een groot energieveld of trillingssysteem. In ieder menselijke cel bevindt zich levenskracht of bio-energie. De hersenen vormen een groot energetisch verdeelcentrum dat via de zenuwbanen energie door heel het lichaam doet stromen. Deze overtollige energie wordt via de handen afgevoerd waardoor deze extra warm worden. Dit teveel aan energie kan overgedragen worden op zenuwcentra, ook plexi genoemd, van energiezwakke personen. De soepelheid van de handen en de spontane beweeglijkheid van de vingers zijn hierbij belangrijk. Tijdens deze open cursus leert u uw eigen versterkte energie instralen op zenuwcentra en ontvankelijke huidgebieden van uw medemens. Het overbrengen van overtollige energie maakt u rustig en brengt u in balans.

Tijdens deze open cursus leert u zich spontaan opladen zodat u meerdere mensen achter elkaar kunt helpen. Negatieve energie wordt gedepolariseerd in positieve energie. Werken met bio-energie is een boeiende en verhelderende bezigheid. De toepassingsmogelijkheden zijn onbegrensd, zowel bij mens als dier. Veel mensen beseffen niet welk potentieel aan energie in hun handen ligt verborgen. Door regelmatig biomagnetisme toe te passen versterkt u uw eigen energiebalans en die van anderen. Mocht u tot de vaststelling komen dat u energetisch zwak bent, zult u door uw medecursisten zodanig versterkt worden dat het energieverlies ophoudt en dat u, net als iedereen, anderen kunt helpen. Biomagnetisme steunt op neurologie en zijn werking is wetenschappelijk aantoonbaar.

Aanbeveling: Het is aan te raden, niet verplicht, de open cursus ‘Wie ben ik?’ te volgen om de intermenselijke relaties beter te kunnen leggen.

Aantal lessen: 6 (18 lesuren)
Lesgeld: 135 euro
Lesdagen en lesuren: Zie lesroosters
Kosten studieboeken: Deze zijn niet in het lesgeld inbegrepen.

Aantal deelnemers: minimaal 12

Klik hier voor het inschrijfformulier om u in te schrijven voor een open cursus.